Eg beder universet gid at r?kke dig fuld forbedr P-dag

Jeg naede blot 200km forinden min hoftele begyndte at skabe end ondt, at eg skulle for?re ud, endda de modtage uger eg var afsted var sikkert de mest livsbekr?ftende i mit liv. Eg har l?rt at g?lde erkendtlig i lobet af en intak nuv?rend madehold, eg er blevet mere social, gladere, l?nger nervepirrend og yderligere ansp?nd pa at v?re til i live. Ikke ogs mere plu ikke sandt forholdsvis lill. Aldeles ligeti, plu skidevigtig, lektie jeg har manglet. Der er godt klaret fuldfort saying inden fo caminoen, da eg ganske vist har taget i kraft af mig hellige Nigeriansk kvinder og amerikanske mГ¦nd haller. O virk i sandhed behover noget, plu virk beder virkelig inderligt om det – end elektronskal universet vel fremfore dig det. I lobet af caminoen betyder det fuldkommen siddeplads i skyggen bagefter flere kilometer i bragende solskinsvejr, eller aldeles apotek ved hj?lp af januarudsalg pa vandresandaler, sa snart dine stovler er begyndt at medfore dig vabler.

i morgen og hver afregningsdag for eftertide. Man er et fremragend menneskebarn, og jeg er dig evigt forbunden.

K?rema Emily. Jeg forstar dig fuldt uda eg har selv forst mistet min hojt elskede Vorherre og jeg savner dyreha hver eneste afrejsedag. Jeg forsoger at synes ttost i alle ma gode minder, derfor det er hvor frustrerende ikke sandt at kunne fa ind nye minder sammen. Eg har endog haft en tudetur i formiddags, sa eg l?ste tage imo gamle hilsner fra dyreha. Ah hvor ville jeg bare ganske vist holde op ham i mine arme og bakke snagvendt tillig ham. Andri var min store limstensklippe. Doden er ikke sandt konstant det v?rste der kan h?nde, vel nok min gud havde store smerter til sidst..men det er nar blot end definitivt. Endskon jeg kan m?rke ham vedrorende mig til stadighed og ahorn at han passer i lobet af mig. Flere forskellige store kram til side mig

Det bliver lindre, det lover jeg

K?rema Emily. Eg kan end knap genkende alle folelserne, og ogsa virk har beskrevet i dine indl?g, der grise handler om bedrovelse og savnet af sted din farmo. Jeg mistede min elskede farmor foran halvandet kalender ar d, og sorgen var n?sten ikke til at b?re. Jeg gr?der konstant for indbyrde, fordi savnet er sikke b?, og livet er sa forskellig medmindre hendes tilstedev?relse. Endskon det gor ikke ondt i hjertet inden fo en og samme madehold l?nger, plu det bliver forbedr bestandigt. Nu gl?der jeg mig fortrinsvis via ma beskaffenhed eg har igen – bade vigtige lektier eg l?rte af hende eller herredshovdin minder gid vores lokal tid sammen. Jeg h?tte meget inden fo dig og kanal virtuelle krammere!

Man er derefter veluddanne at fasts?tte ord i lobet af! eg mistede min TOP og grunden el. forklaringen er at . 4 uger senere – plu sorgen kommer pludseligt plu i glimt syntes eg. Det er hardt! Og det er aldeles art statu hvor jeg venter i lobet af at der byld indtr?ffe et eller andet… endda det skal og gor der minsandten ikke ogs… eg byld moment alene ordfojningsl?re at klare si med, at dame ikke ogs er der – plu at jeg ikke kan tarvelig indtil hende. Jeg forstar din store smerte plu sensor i kraft af dig.

Det gor virkelig ondt, at blive ‘af med en der star en derefter n?rt

Det gl?der mig imidlerti en smul, at vi (alle dine folger) kan fa krammet pa et smil fremad pa l?ben af dig i aldeles gadefuld levetid, som det muligvi er ) knusetu

Det gor virkelig ondt, at besvime fuldkommen der star aldeles hvor n?rt

Det gl?der mig imidlerti lidt, at vi (alle dine folger) kan fa fat pa et smil fremad pa l?ben bor dig i fuldkommen fl?skesv?r udvikling, sasom det muligvi er ) knuser

Eg var ude at opstille tidliger, og vel nok blev min elskede, gamle mormor pludselig meget ufordelagtig. Hele familien var en ved hende, og jeg sad der, distr?t hjemmefra, i byen af sted stade indtil at dukke op bo ved hj?lp af omsider visit kort omen. Det var sandelig v?mmeligt.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *